Mijn werkwijze

Intakegesprek

Tijdens de kennismaking brengen wij jouw situatie in kaart en verhelderen we jouw doelstelling. Op basis van deze informatie zal ik een advies geven met betrekking tot de trainingsfrequentie- en duur en mogelijkheden wat betreft personal training.

Trainingen

We plannen samen de trainingen in. De trainingen zijn afgestemd op jouw conditie en doelstellingen en zullen grotendeels bestaan uit krachttraining en een stukje cardio. Coördinatie, lenigheid en snelheid zijn onderdelen die desgewenst ook aan bod kunnen komen. Daarnaast krijg je iedere week een persoonlijk trainingsschema voor de dagen waarop je zelf traint.

Voedingsadvies

Voeding bepaalt voor 70% of jij je doelstelling behaalt. Daarom krijg je voedingsadvies op maat, afgestemd op jouw doelstellingen. Met behulp van een app kun jij gemakkelijk je voeding bijhouden. Zo weet jij wat je binnenkrijgt en kunnen wij samen kijken waar je eventueel andere keuzes zou kunnen maken.

Monitoren voortgang

Tijdens het traject monitoren wij de voortgang en passen indien nodig het plan aan.

In drie stappen zet je jezelf in beweging

Vrijblijvende intake

We bespreken jouw doel(en), verwachtingen en de mogelijkheden. Als je nog steeds geinterreseerd bent spreken we een proefles af.

Proefles

De proefles geeft mij een ijkpunt van jouw kunnen  en, ook niet geheel onbelangrijk, we gaan na of wij onderling een klik hebben.

Go for it!

Vond je de proefles leuk en heb je het idee dat wij samen jouw doelen kunnen bereiken? Dan gaan we samen de overeenkomst aan.

Voorwaarden

 

Omdat wij samen een overeenkomst aangaan horen daar natuurlijk wel een aantal ‘spelregels’ bij. Deze heb ik ondergebracht in mijn Algemene voorwaarden. Deze ontvang je vooraf van mij op papier en we nemen deze uitvoerig door. Hierin vindt je alles over het aangaan, het naleven en beeindigen van onze overeenkomst.