Mijn diensten

Goed bewegen, bewust eten, rust, regelmaat en mentaal in balans. Alle ingrediënten voor een lang en gezond leven. Helaas zijn deze speerpunten juist de grootste struikelblokken in het leven.

Sommige dingen heb je gewoonweg niet in de hand, andere dingen kun je bewust oppakken, aanpakken en verbeteren. Maar waar haal je de motivatie vandaan, en hoe pak je dat aan…

Met hulp! Schakel een personal trainer in! Aangepast op jouw doelstellingen en jouw missie en visie stellen jij en ik samen een programma op. Een programma dat werkt voor jou! Of we dit nu doen met een gebalanceerd programma van personal training, voeding en coaching of dat je mij gebruikt als stok achter de deur, ik sta voor jou klaar!

drie ingrediënten voor succes

Personal training

Een investering in jezelf. Wanneer je voor personal training kiest draait het om jou en jouw doelstellingen.

Coaching

Begeleiding en ondersteuning om jezelf niet alleen lichamelijk maar ook mentaal sterker te maken

Voedingsadvies

Combineer personal training met een aan jouw levensstijl aangepast, gedegen voedingsadvies

De mogelijkheden zijn eindeloos

één-op-één

Persoonlijke begeleiding en ondersteuning met alle aandacht voor jou. Hier staan jouw doelstellingen voorop en is alleen jouw tempo bepalend.

Duo of Small group

Sport je altijd samen met een maatje of in een goep? Dan kun je er voor kiezen om samen voor personal training te gaan. Samen sporten is niet alleen leuker, het is ook voordeliger.

Thuis of op locatie

Super gemotiveerd maar geen tijd om af te spreken? Kies voor online training via een handige app met op maat trainingsschema’s en voedingsadviezen

Bootcamp

Organiseer een bootcamp voor jou en je vrienden, familie of collega’s. Een sportieve uitspatting buiten in het park, in de sportschool of in de kantine van jullie vereniging.

Online PT

Super gemotiveerd maar geen tijd om af te spreken? Geen probleem; kies voor online training, een persoonlijk trainingsprogramma via een handige app.

Teambuilding

Repeterende beweging en een verkeerde zithoudingen kunnen lichamelijke klachten veroorzaken. Zet je team in beweging met een leuke bootcamp of rek- en streksessie. 

Trainingen voor organisaties of instellingen

Sporten kan voor mensen met psychische klachten en verslavingen een belangrijke rol spelen het herstelproces. Voor deze groep kwetsbare mensen is de drempel van de sportschool vaak te hoog. Trainingen binnen instellingen en organisaties is hierin vaak een perfecte oplossing.

Mijn werkwijze