Over mij

Joyce Raats

Personal trainer – Zaandam

Tijdens mijn strijd tegen mijn eetstoornis heb ik zelf een Personal Trainer in de arm genomen.

Dit heb ik gedaan met het doel om aan te komen in spiermassa. Echter heb ik in deze periode mogen ervaren dat trainen veel meer oplevert dan enkel een positieve lichamelijke verandering. Het verbetert je zelfbeeld en zelfvertrouwen, vergroot je discipline en doorzettingsvermogen en grenzen worden verlegd.

Ik ben tot ontdekking gekomen dat trainen mijn grote passie is en hetgeen waar ik het liefst mee bezig en anderen in ondersteun.

Door mijn studie tot Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en werkervaring als persoonlijk begeleider in de verslavingszorg beschikte ik reeds over veel kennis en ervaring op het gebied van coaching en psychologie.

Vanuit dit alles is de ambitie ontstaan om zelf als Personal Trainer aan de slag te gaan. Om dit te verwezenlijken heb ik de opleiding AALO Personal Trainer gevolgd en met succes afgrond waardoor ik inmiddels ook beschik over geruime kennis op het gebied van training, voeding en het menselijk lichaam.

Door mijn opgedane ervaring en kennis kan ik jou coachen en ondersteunen bij het behalen van jouw doelstellingen. Daarnaast kan ik trainingen geven bij bedrijven, organisaties en instellingen.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk mijn aanbod van diensten of neem direct contact op voor een vrijblijvende intake.

Plan van aanpak
Mijn diensten