Personal Training
Wil je afvallen, aankomen, sterker of fitter worden?
Lukt het je zelf niet om je doelstellingen te behalen of weet je niet
hoe je dit aan moet pakken? Dan kan ik jou helpen! 
Samen zorgen we dat je jouw doelstellingen behaalt! 

 

       
Wie ben ik?

Mijn naam is Joyce Raats en ben werkzaam als personal trainer in Zaandam.

Na de middelbare school heb ik eerst de opleiding MBO pedagogisch werker jeugdzorg gedaan. Na het behalen van deze opleiding heb ik de HBO opleiding SPH gedaan, met psychiatrie en verslaving als specialisatie. Sindsdien ben ik werkzaam als persoonlijk begeleider in de verslavingszorg.

Drie jaar geleden ben ik zelf begonnen bij een personal trainer. Ik had flink ondergewicht en een ongezonde relatie met voeding. Het heeft een tijd geduurd voordat ik echt stappen ging zetten, omdat het lang duurde voordat ik echt de knop omzette. Ik weet dan ook als geen ander dat het behalen van deze doelen met veel vallen en opstaan gaat. Maar uiteindelijk heeft het mij heel veel gebracht. Ik ben veel sterker geworden, ik ben veel spiermassa aangekomen, voel mij fitter dan ooit en sporten is nu een uitlaatklep voor mij geworden. Dat heeft mij doen besluiten om de opleiding personal trainer te gaan volgen, welke ik succesvol heb afgerond.

Door mijn eigen ervaring en alle opgedane kennis kan ik jou coachen en ondersteunen bij het behalen van jouw doelstellingen!